Mikulášska nádielka

 Aj tento rok sa malí Prešovčania môžu tešiť na bohatú Mikulášsku nádielku. Pripravených je množstvo prekvapení a súťaž o skvelé ceny.

Do hry o veľkú Mikulášsku nádielku sa môžu zapojiť všetky deti, ktoré bývajú v Prešove a majú menej ako 15 rokov.

Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné vyplniť návratku, ktorú deti môžu nájsť v novembrovom čísle Prešovského magazínu, v budovách Mestského úradu na Hlavnej ulici č. 73 a Jarkovej č. 26, v budove PKO, v Mestskom informačnom centre, alebo si ju stiahnuť priamo pod týmto článkom.

V návratke deti majú za úlohu jednoducho vyfarbiť obrázok s rybičkami a spočítať, koľko rybičiek z každého druhu je na obrázku.

V návratke je tiež potrebné vyplniť meno, adresu a vek dieťaťa a rodičia by nemali zabudnúť vyplniť aj súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý je súčasťou návratky. Do žrebovania bude zaradená jedna návratka za jedno dieťa.

Vyplnenú návratku môžu deti spolu s rodičmi poslať alebo priniesť na adresu Parku kultúry a oddychu na Hlavnú ul. č. 50 v Prešove.

Všetky návratky so správnym riešením úlohy budú zaradené do veľkého žrebovania, ktoré sa uskutoční priamo na Mikuláša 6.12. 2019 o 16.00 hod. na pešej zóne počas mikulášskeho programu.

Okrem žrebovania nebude chýbať ani detská diskotéka, maskoti a kopec zábavy!

Dátum

06 dec 2019
Expirované

Čas

16:00

Miesto konania

Hlavná ulica (Pešia zóna)
QR Code

Najbližšie podujatia

V najbližšej dobe sa na tomto mieste nekoná žiadne podujatie.
Zobraziť viac